Havas Apartman egy olyan egri szálláshely, ahol az üdülés nem luxus, a kikapcsolódás és pihenés gara

4 000 Ft
Eger Egerszalók Kilián utca 8.
4 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2095785
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Kiadó nyaraló
  • Alapterület (m²): 40
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eger, történelmi belvárosától 10 percnyire, a Károly városban található apartmanunk, várja mindazokat, akik pihenni, felfrissülni vágynak. Városunk főbb nevezetességeihez (Egri Vár, Mecset, Bazilika, Főiskola, egri Termálfürdő) valamint, a borairól híres Szépasszonyvölgy is 10-20 perces kényelmes sétával, autó használata nélkül is megközelíthető. Mivel drága a parkolás és a parkoló helyből is kevés van, ezért költség takarékos megoldás. Ezeket gyalogosan megközelíteni.
Szálláshelyünk legfőbb adottsága, hogy adott foglalt időpontban csak egy család vagy baráti társaság tartózkodik, így nyugodt pihenésük, kikapcsolódásuk garantált.
Egri szállásunk csendes, családias környezetben, zárt parkolóval, gondozott, virágos udvarral rendelkezik. Kiválóan alkalmas grillezésre, szalonnasütésre, bogrács partira. Az étkezést és az esti borozgatást hangulatossá teszi, a szabadban a szőlőlugas alatt felállított sörsátor is. A hinta és napozóágy is a pihenésüket szolgálja az udvaron. Félig zár kapubejáró alatt elhelyezett nádbútorokon eső vagy rossz idő esetén is szinte a szabadban érezhetik magukat vendégeink. Egri szálláshelyünk egész területén ingyenes WIFI használatot és 75 csatornás kábeltévét ingyenesen biztosítunk kedves vendégeinknek. Korszerűsített, felújított, ízlésesen berendezett apartmanjaink olcsó egri szálláslehetőséget kínálnak.
Szép Kártyát elfogadunk (OTP, K&H, MKB Bank). Ingyenes transzfer vasút és volánbusz megállótól. Szállásfoglalót (akadályoztatás miatt) 1 éven belül felhasználható.
Parkettázott szobákban színes TV, franciaágy, pótágy található. A konyha, főzésre teljesen felszerelve, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel van ellátva. A szálláshely felújított fürdőszobával rendelkezik. A Havas Apartman biztosítja a frissen mosott törülközőt és ágyneműhuzatot (természetesen az ágyneműt). A szálláshelyünk közelében található élelmiszerüzlet, kisvendéglő. Közeli kis pincénkben egri termelői borkóstolási (zsíros kenyér lilahagymával) és vásárlási lehetőséget biztosítunk kedves vendégeink számára. A Havas Apartman az Egri magánszálláshely Egyesület tagja az első pillanatoktól, ami azzal az előnnyel jár, hogy nagyon sok szolgáltatatás árengedményben részesíti kedves vendégeinket. (pld.: Egri Termálfürdő, Demjéni strand, Tangó étterem, Kulacs Vendéglő, stb…). Szálláshelyünk bababarát, állatbarát. Két teljesen felszerelt kerékpár áll vendégeink rendelkezésére.
Kirándulásai központja lehet városunk, ezen belül a Havas Apartman. A környéken sok termál strandfürdő, közelebbi és távolabbi vidékek is nagyon sok szebbnél-szebb látni valók várják kedves vendégeinket. Egy napos kirándulásokat lehet szervezni Szilvásvárad-Szalajka völgybe (Egerből hangulatos kisvasúttal elérhető), ahol a Fátyol vízesés felejthetetlen látványával várja Önöket. Nem messze található a Bélkő gyönyörű hegyvonulata és a csodálatos bélapátfalvai-tó, Bélapátfalvai Apátság. Lehet kirándulni a csodálatos Lillafüredre, feltétlenül meg kell nézni a felújított siroki várat, lehet strandolni Miskolctapolcán a barlangfürdőben, most nyílt Demjéni strandfürdőben, a felújított Bükkszéki Salvus fürdőben, Bogácsi strandon és a mezőkövesdi Zsóri fürdőben.
Reméljük tetszett bemutatkozásunk, szeretettel várja Önöket Egerben a Észak-Magyarország legszebb városában Egerben a Havas Apartman.
Árunk fő/éj árra van megadva és változhat az eltöltött idő és az üdülővendégek számától. Idegenforgalmi adó mértéke 450 Ft/fő/éj (18 éven felül).
www.havasapartman.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Havas Csilla

  • 0630973-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Eger

Egerszalók
Kilián utca 8.


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eger, Olasz út
    A gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezetben lévő 1x2 hetes üdülési jogunkat eladjuk 190.000 forintért, mely összeg a 2020 II. félévi tagi hozzájárulást is tartalmazza. Az üdülési jog másfél szobás (4 fős) apartman igénybevételére, korlátlen fürdő használat...
    • Kiadó nyaraló - Eger
    4 éve, 2 hónapja
    190 000 Ft
  • Régen frissült
    Krisztina Vendégház Apartman Eger Szépasszonyvölgy kiadó szoba
    Eger, Miskolc, Budapest, Eger, Szépasszonyvölgy, Eger Szalóki út 3.
    Eger Szépasszonyvölgy bejáratánál várja Önt is a Krisztina Vendégház Apartman. Barátságos hangulatú, újonnan épített vendégház Eger Szépasszonyvölgy ősi pincéitől 300 méterre. Eger történelmi belvárosa és Eger Termálfürdõ 15-20 percnyi sétával megköz...
    • Kiadó nyaraló - Eger
    10 éve, 7 hónapja
    3 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Havas Csilla

  • 0630973-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger

Egerszalók
Kilián utca 8.