Ezt a hirdetést archiválták.

Egerben a Dobó téren a Várra, Bazilikára és a Dobó térre néző panorámával 111/153 nm-es lakás eladó,

Eger Belváros Dobó tér
5 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Eger
    Eger
    Brutális Üzleti lehetőség , akár Családosok részére is !Az általam kínált ingatlan hatalmas lehetőséget kínál, különféle szempontokból. Az egyidejűleg családi házként és telephelyként való hasznosítás lehetővé teszi az ingatlan sokoldalú kihasználásá...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 13 órája
    243 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Heves vármegye, Eger, Lajosváros, Kiskanda utca, 55 nm-es lakás eladó! Az ingatlan egy szigetelt társasház rendezett lépcsőházának 4. emeletén helyezkedik el. Két szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, közlekedő és loggia alkotják, illetve közös használa...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 13 órája
    25 850 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Eger, Belváros, 255nm, 110000000 Ft
    Eger, Belváros
    Eger belvárosában, vár alatt, eladó egy 3 önálló bejáratú lakásból álló, jó állapotú családi ház külön mérőórákkal és 3 garázzsal!!!!!!!!!!!!!!!!!! Társasháznak nyilvánitható igény esetén. Az ingatlan összesen 255 m2, 460 m2-es telken fekszik. A 3 la...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 15 órája
    110 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Eger, Almagyar, 175nm, 89000000 Ft
    Eger, Almagyar
    Egerben, vár közelségében,a történelmi belvárostól 5 perc sétára eladó 2 lakóház önálló bejáratokkal külön mérőórákkal. A telek mérete 958 m2. Az első felújitandó 1966-ban épült tégla kockaház, külön bejárattal, 3 szobás, kiválóan alakitható, külön m...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 15 órája
    89 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Eger, Tetemvár, 176nm, 94000000 Ft
    Eger, Tetemvár
    Nagycsaládosok részére kínálok eladó ingatlant az egri vár környékén!!!! A 176 m2-es családi ház 2001-ben épült téglából,szigetelve,tetőfedő anyag beton cserép. Fűtése gázcirkó,a nappaliban padlófűtés,valamint kandalló. Az ingatlan 5 fél szinten hely...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 15 órája
    94 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4094625
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 111
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egerben a Dobó téren a Várra, Bazilikára és a Dobó térre néző panorámával [------] nm-es lakás eladó, nagyvonalúan reprezentatív terekkel!
Egerben a történelmi belváros közepén, a Dobó téren nem mindennapi panorámával és nagyvonalú terekkel rendelkező különleges lakás eladó! Elhelyezkedéséből adódóan turisztikai célú luxusapartman vagy a luxus érzetét keltő, pihenésre, kikapcsolódásra, munkára is alkalmas otthona lehet leendő tulajdonosának!
A 2. emeleti, tetőtéri lakás hasznos alapterülete 111 nm, a teljes alapterülete 153 nm.
Tökéletes elhelyezkedés, minden igényt kielégítő szellős terek, mindez egyedi stílusban.
A különleges térkapcsolatokkal rendelkező, világos előtérből egy hossztengelyre fűzve nyílnak a helyiségek, a halvány szürkében játszó egységes padlóburkolatoknak köszönhetően elmosódnak a határvonalak. A bejárat mellett jobbra egy vendégszobát alakítottak ki, mely akár gyermekszobaként, akár dolgozószobaként is betölti funkcióját.
A társasági élet fókusza lehet a központi szerepet kapott étkező, melytől a nagyméretű munkafelülettel rendelkező konyhát egy boltív határolja el. Így a fényárban úszó étkező, szoros kapcsolatban áll a konyhával, közel esik a sütés-főzés színteréhez, de mégis elkülönülve került kialakításra. Remekül mutat a pasztell konyha, ebben a világos és elegáns enteriőrben. A szekrényeket és a beépített konyhai gépeket rejtő frontok halvány színe kiválóan illeszkedik a szürkés burkolatokhoz.
A nem mindennapi hangulatú, kellemes árnyalatú nappali ideális hely a baráti és családi beszélgetésekhez. A természetes fényben tobzódó közlekedőből nyílik egy elegáns vendégmosdó és a luxus érzést keltő szándékosan szellősre hagyott terekkel rendelkező, komplex fürdőszoba, mely szokatlanul tágas terében elkülönülnek a funkciók.
A különleges fényviszonyokkal rendelkező közlekedőben kialakított, falba süllyesztett tükrös gardrób, nemcsak praktikus, hanem tértágító hatása is érzékelhető.
A közlekedő végén elhelyezkedő karakteres berendezésű 40 nm-es hálószoba teszi fel az i-re a pontot. A boltíves ajtó, egy nem mindennapi hálószobát rejt, ahol a a látszó gerendázat és a tetőgerincig húzódó belmagasság dominál.
Fűtés

A lakás fűtéséről gázkazán gondoskodik.
A tető

A tetőt 2016-ban cserélték.
Parkolás

A parkolás a társasház udvarán megoldott.
Bútor

A berendezés nagyobb részét a vételár magába foglalja.
Ajánlom

Ajánlom ha impozáns és egyedi elhelyezkedésű belvárosi lakást keres, nagyvonalú és szellős terekkel, ahol kialakíthatja egyedi életterét vagy egy luxus igényszintet tükröző turisztikai célú, panorámára hangolt apartmanlakást.
Várom hívását! Rugalmas megtekintés!
 


Hivatkozási szám: TAJOLO-[------]

Elhelyezkedés
Eger

Belváros Dobó tér

 
Elhelyezkedés
Eger

Belváros Dobó tér