Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 100 nm-es Családi ház Eger Felsőváros

Eger Felsőváros
6 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Eger
    Eger
    Heves megye, Egerben az Almagyar dombon eladásra kínálunk egy csodálatos panorámával és kényelmes életstílussal rendelkező 234 ( 296 bruttó ) m2-es családi házat. A három szinten kívül-belül gondosan megtervezett épületet napfényes, tágas terek és in...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 1 órája
    134 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger, 84m2-es, 2. emeleti, erkélyes, jó elosztású, napfényes BELVÁROSI LAKÁS GARÁZZSAL eladó. Helyiségei: előtér, közlekedő; tágas, világos nappali, 2 hálószoba, melyből az egyik erkélyes, konyha és fürdőszoba WC-vel. Az ingatlant az elm...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 1 órája
    54 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Eger, Felnémet, 83nm, 63500000 Ft
    Eger, Felnémet
    Eger kertvárosi részén eladó egy sorház jellegű, társasházi lakás! A 89/83 m2 hasznos alapterületű, belső kétszintes, nappali + 2 szobás lakás, egy 300 m2 nagyságú telken épült 2002-ben. Az épület falazata tégla, tetőhéjazata cserép. A lakás földszin...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 4 órája
    63 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger, Ráchegy városrészen, 51 nm-es, kiváló állapotú lakás eladó. Az ingatlan egy 2018-ban épített, szigetelt társasház földszintjén helyezkedik el. Amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, előszoba és egy nagy méretű terasz(21nm...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 1 órája
    48 200 000 Ft
  • Eladó Ház, Eger
    Eger
    Heves megye, Eger belvárosában, a piactól pár perc sétára, családi ház eladó! A csendes, egyirányú utcában található, 80 nm-es családi ház vegyes falazatú, cserép héjazattal rendelkezik. Falazata stabil, repedésektől mentes, az egész ház hidegburkola...
    • Eladó ház, Lakás - Eger
    1 napja, 1 órája
    23 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3753355
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 100
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eger, Felsőváros kis forgalmú utcájában egy 100 m2-s lakótérrel rendelkező 4 szoba + nappalis családi ház várja új gazdáját.
Az ingatlan 2007-ben minőségi anyagokból, szakszerűen, sok extrával került megépítésre.
Egyik szobából tetőtér-beépítés jelleggel egy plusz hálószoba lett kialakítva, ezen túl a lakótér egyszintes. További helyiségei: előszoba, hálószoba, dolgozószoba, amerikai konyhás nappali, spájz, sarokkádas fürdőszoba szaunával, tusolóval rendelkező mosókonyha, WC. A közlekedőből közvetlenül léphetünk a fűtött garázsba. A nappalihoz fűtéssel is szerelt télikert kapcsolódik, mely 24 m2.
Az épület napkollektorral ellátott, cseréptetős, D-NY-i fekvésű, világos.
Falazata: ytong, mely 10 cm-s szigetelést kapott. Hőszigetelt (barna) műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, melyek barna alu redőnnyel, rolós szúnyoghálóval szereltek.
Az ingatlan fűtése: gázcirkóval történik, a laminált lapos helyiségek radiátorosak, a kerámia lapos helyiségek padlófűtésesek. A nappaliba hangulatos fatüzelésű kandallót építettek, mellyel tovább fokozható a komfortérzet. A fűtés költsége éves szinten nem több 150 ezer forinttól.
A tágas fürdőszoba minőségi burkolattal ellátott, jakuzzis sarokkáddal, szaunával. A háztartási munkákhoz külön mosókonyha áll rendelkezésre, melyben zuhanykabin került beépítésre. A melegvíz-ellátást napkollektor segíti.
A nappali és hálószoba gipszstukkó mögé rejtett világítással szerelt, az udvaron fém falikaros világítást építettek ki.
A közlekedő egyik fala igényes beépített szekrénnyel borított, mely a ház tartozéka. Szintén beleszámít a vételárba az egyedileg készített, beépített konyhabútor a mosogatógéppel és a kombinált gáztűzhellyel.
Az ingatlan elektromos kapuval szerelt, - a garázs is. Az udvar zárt, modern fakerítéssel határolt, parkosított, részben füves, részben térkövezett. A télikert mögött bográcsozót építettek ki és egy kerti tároló is helyet kapott.
Ha tágas, kényelmes, extrákkal felszerelt, minőségi ingatlanban szeretne élni, kérem hívjon, hogy megmutathassam új otthonát!

Hivatkozási szám: 9682

Elhelyezkedés
Eger

Felsőváros

 
Elhelyezkedés
Eger

Felsőváros